top of page

Smještaj

Bilo da želite da iskusite autentičnu atmosferu stare cetinjske kuće ili preferirate hotelski smještaj, u Prijestonici možete naći i jedno i drugo. Cetinje ima par hotela koji će ispuniti očekivanja njihovih gostiju i veliki broj kuća za goste, apartmana, soba i, na područjima nacionalnih parkova, apartmana sa specifičnom lokacijom nalik na male bungalove.

Home  >  Gdje odsjsesti  >  Smještaj

Tackice.png
Rog 280px.png
F_edited.png

Spavanje u blizini jezera ili planine 

Pejzaži kao iz sna su nešto što će ostati sa vama kao divno sjećanje na boravak na Cetinju. To je zato što oba nacionalna parka pružaju bijeg u djevičanski čistu prirodu u njenoj punoj svježini. Jezero ili planinski vazduh – savršeno i jedno i drugo.  

Cabin.jpg
Lake

Mnogo znamenitosti oko vašeg izabranog prenoćišta napraviće vaš boravak interesantnijim. Možete istražiti stari most na Rijeci Crnojevića blizu Skadarskog jezera sa više od 300 manastira u tom području ili ruševine prvih tvrđava starih dinastija koje su vladale prvom crnogorskom državom prije mnogo vjekova. S druge strane kontrasta je planina Lovćen i predivni pejzaži njenog nacionalnog parka. Specifična svježina vazduha i bogata flora i fauna su sjajna prirodna pozadina za mnoge sobe koje su u ponudi u tom području.

Duck.jpg
Lovcen.jpg
bottom of page