top of page

Active & Green

Dva nacionalna parka Cetinja su pravi raj za pješake, alpiniste i bicikliste. Prolazak kroz ove predjele netaknute prirode i autentična ruralna naselja na Lovćenu i u regionu Skadarskog jezera, uzbudljiva je avantura koja stimuliše vašu radoznalost i podstiče dalje istraživanje ljepota ove zemlje. Osim ljepote pejzaža, dočekati će vas i besprekorno svjež vazduh.

Tackice.png
RunnerF.png

Biking u Nacionalnim parkovima

0 Lovcen.jpg

Istraživanjem okruženja Cetinja na dva točka proći ćete pored nekih od ugostiteljskih objekata jedinstvenog šarma. Dostupni su bungalovi, planinske gostionice i kuće, restorani i hoteli.

Panoramske staze

0 LovcenBiker2.jpg

Scenski pejzaži koji oduzimaju dah još jednom se otvaraju pred vama kada započnete svoju biciklističku avanturu oko filmski lijepog Boko-kotorskog zaliva ili basena Skadarskog jezera.

Lovćenski maraton

Lvcn3.jpg

Trčanje kroz tkzv kameno more planine Lovćen odvešće vas iz zelenih dolina do samog vrha planine Lovćen i smjestiti vas pored Njegoševog mauzoleja s pogledom na Kotor.

Avanturistički park Lovćen 

00 AvantPark.jpg

Avanturistički park Lovćen, smješten na Ivanovim koritima u okviru nacionalnog parka, sastoji se od mnogih zipline izazova, namijenjenim posjetiocima od 5 do 70 godina.   

Paragliding

00 Paraglide.jpg

Destinacija se može istražiti na mnogo različitih načina, ali paraglajding je sasvim sigurno jedan od najspektakularnijih i najnezaboravnijih. Uz  specijalizovane vodiče bezbjedno ćete uživati.

Nezaboravna iskustva!

Quad4_00x.jpg

Budite brzi i radoznali! Vožnjom kvadova bićete pokretni na način prikladan da uživate u raznim pejzažima nacionalnog parka Lovćen. Ovo vam zaista može pružiti nezaboravne momente u CG.

Sportovi u Nacionalnim parkovima

Tenis.jpg

Postoje divni teniski tereni, mali poligoni za fudbal i košarku, infrastruktura za mnoge druge sportove na području Ivanovih korita u nacionalnom parku Lovćen. Tu su i apartmani u malom hotelu „Ivanov konak“ i hotelu „Monte Rosa“, koji mogu biti vaša baza za aktivno istraživanje ovog Parka.

Lovišta oko Cetinja

Divlja svinja.jpg

Ogromna netaknuta šuma u okviru opštine Cetinje i na samo par kilometara udaljenosti, na putu ka Budvi nalazi se licencirano lovište. Udruženje lovaca Cetinja obezbijediće vam instruktore i mape, savjete i sve što vam je potrebno za vašu sljedeću lovačku avanturu.

bottom of page